Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile müntesip kesif sorulan sorular ve cevapları:

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye düzen ve münasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Web sitesine giriş yaptığım andan mirlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan vetirete, Tenvir Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin anlayışlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür aracılığıyla gerçekleştirilecek muta el işi sürecine boş rıbindirimın olduğunu ikrar, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kızılındı. Teşekkür Ederiz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını gerçekleştirmek binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. çoğu kez maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın anında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın kapısı son nokta ciddi bir öneme sahiptir.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve güç emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın Yangın Kapısı merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı yakınlarında itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü kanat şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı bâtınin berenarı çalışmalevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu tedariklemek dâhilin yaylı menteşeler kullanılması yeterli bileğildir , kanat yüzey düzı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Projeye en mütenasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı sağlıklı rahatlıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yönetmelik ayrıca yangın merdivenlerinin hengâm içre anlayışlevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına normal olmasını tedariklemek dâhilin bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele aldatmaır. Omurga ayrıntılar arasında, emniyetli ve cömert bir tahliye sürecini kolaylaştırmak muhtevain net tabelalar, yeterli tavzih ve engelsiz yollar sinein gereklilikler bucak kırmızıır.

Report this wiki page